Samsun'un Atakum ilçesindeki bir alışveriş merkezinde yaşanan olay!

Samsun'da, bir genç olan T.T.A., kız arkadaşının doğum günü için hediye olarak vermek amacıyla bir alışveriş merkezindeki bir mağazadan 4 bin lira değerinde kadın iç çamaşırı çaldı. Ancak bu hırsızlık olayı kısa sürede ortaya çıktı ve güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Mağaza yetkilileri durumu hemen polise bildirdi.

Edirne'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 9 kaçak göçmen yakalandı Edirne'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 9 kaçak göçmen yakalandı

Olayın ardından T.T.A. adlı genç, hırsızlık suçlamasıyla birlikte yanında bulunan F.G. ve M.K. adlı iki kız ile birlikte gözaltına alındı. Polis, hırsızlıkla suçlanan üç kişiyi Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

T.T.A., polis sorgusunda kız arkadaşına doğum günü hediyesi olarak iç çamaşırı çalmış olduğunu itiraf etti. Ancak, bu hareket hukuki olarak suç teşkil ettiği için gözaltına alındı ve yasal süreç başlatıldı.

Sorguları tamamlanan T.T.A., F.G. ve M.K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayın yargı süreci ilerleyecektir.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi