Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Fatih Vural, yılların birikimiyle hayalini kurduğu sıfır kilometre aracı satın alırken beklenmedik bir hayal kırıklığıyla karşılaştı. Muğla'dan aldığı sıfır aracını arkadaşının uyarısı üzerine ekspertize götüren Vural, aracının hasarlı olduğunu öğrenince adeta şok yaşadı.

Vural, Şubat ayında Peugeot marka 308 model sıfır kilometre aracını Turgut Peugeot Bayisi'nden aldıktan sonra, bir arkadaşının aracında boya olduğunu söylemesi üzerine şüphelenerek aracını ekspertize götürdü. Yapılan ekspertiz sonucunda aracın çeşitli yerlerinde lokal boyalar ve fabrikasyon dışı parçalar tespit edildi. Vural, aracın direklerine kadar boyandığını, vidalarında aşırı derecede aşınma izleri olduğunu ve motor kısmında da belirgin hasarlar bulunduğunu dile getirdi.

Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' analizi : "Kızıl Goncalar bir efsane... İzlemeyen kalmasın: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' analizi : "Kızıl Goncalar bir efsane... İzlemeyen kalmasın:

Tüketici olarak haklarını aramak adına hukuki süreç başlatma kararı alan Vural, yaşadığı mağduriyetin genel merkeze bildirilmesine rağmen, aldığı yanıtın tatmin edici olmadığını belirtti. Aracın orijinal olduğu ve banttan bu şekilde indirildiği yönündeki açıklamalar karşısında ikinci bir şok yaşadığını ifade etti.

Kaynak: haber global