Sivas Divriği'de Pikap ile Tır Çarpıştı: 2 Yaralı

Sivas'ın Divriği ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikap ile tır çarpıştı. Kazada, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti

Çakırtarla köyü yakınlarında gerçekleşen kaza, S.G. idaresindeki 31 AKF 166 plakalı tır ile H.K. idaresindeki 58 TT 112 plakalı pikap aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle pikap aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı, yanında yolcu olarak bulunan Ş.Y. ise yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri, sürücüyü araçtan çıkartarak ambulansla Divriği Devlet Hastanesine sevk etti. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza ile ilgili başlatılan inceleme devam ediyor. Trafik kazalarında alınan önlemler ve hızlı müdahaleler, yaralıların en kısa sürede sağlık kuruluşlarına ulaştırılmasını sağlamak adına büyük önem taşımaktadır.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi