Özgür Özel: Taksim'i kapatmak anayasa tanımamaktır Özgür Özel: Taksim'i kapatmak anayasa tanımamaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi bir tatil programı yok. Erdoğan, Ramazan bayramını ailesiyle birlikte Ankara'nın dışında geçirecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, bayramda İstanbul'da olacak.

İŞTE SİYASİ PARTİ LİDERLERİN BAYRAM PROGRAMI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tatilini ailesiyle birlikte memleketi Manisa'da geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tatilde Ankara'da olacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tatili Ankara'da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise tatili İstanbul'da geçirecek.

DEM Partisi eşbaşkanları Tülay Hatimoğulları tatil boyunca Adana'da, Tuncer Bakırhan ise Ankara'da olacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kutlamanın ilk gününü memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçirecek, ikinci gününde ise partisinin kurucu başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun kabrini ziyaret ederek genel merkezde partililerle birlikte bayramı kutlayacak.

KARAMOLLAOĞLU ANKARA'DA, DAVUTOĞLU İSTANBUL'DA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramı Ankara'da karşılayacak. Karamollaoğlu, bayramın üçüncü günü olan 12 Nisan Cuma günü genel merkezde partililerle bir araya gelerek bayramı kutlayacak.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal tatilini İzmir'de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar'da geçirecek.

Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de bayramda memleketi Yalova'nın Elmacık köyünde olacak.

Geleceğin Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul'da olması beklenirken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da ailesiyle birlikte tatilini Ankara'da karşılayacak.

HÜDA PAR Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, tatilin ilk gününü Ankara'da, sonraki günlerini ise Diyarbakır ve Batman'da geçirecek.

Kaynak: karar