IŞİD Medresesi Operasyonunda Hatipoğlu Bağlantısı Ortaya Çıktı IŞİD Medresesi Operasyonunda Hatipoğlu Bağlantısı Ortaya Çıktı

Meydana gelen kaza, Bağcılar Osmangazi Caddesi’nde 16.00 saatleri sırasında yaşandı.

İddialara göre, seyir halinde ilerleyen 57 ABK 064 plakalı otobüsünün şoförü direksiyon başında rahatsızlanıp bayınlık geçirdi. Kontrolünü kaybeden otobüs cadde üzerinde park halinde olan 54 ED 960 plakalı araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle aracın önünde bulunan 4 otomobilde birbirine çarptı. Kazaya şahit olan vatandaşlar hemen yetkililere haber verdi.

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otobüs şoförü sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim ettiler. Totalde 6 aracın karıştığı zincirleme kazada araçlarda sadece maddi hasarlar meydana geldi.

Kazayı şahit olan İbrahim Toprak, “Şoför arabanın içinde baygın haldeydi. Ayağı kalkar kalmazotobüsün içinde yere düştü. Sağlık ekipleri gelene kadar içeriye giremedik. İtfaiye geldiğinde içeride şoför baygındı. Sonrasında da ambulans gelip götürdü. Otomobiller park halindeydi. Hepimiz ’dur’ diye bağırdık.Şoför kendinde değildi. Burada 4-5 araca vurdu” diyerek gördüklerini anlattı. (İHA)

Editör: Haber Merkezi