Şanlıurfa'nın merkezi Akdeniz ilçesine bağlı Bahöe Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. 2.5 aylık hamile olan Besra Kırmızı, Mersin'e kaçarak evlenmiş olduğu eşiyle birlikte yaşadığı sırada, sokak ortasında ağabeyi tarafından kafasından vurularak öldürüldü.

20 yaşındaki hamile Besra Kırmızı, eşi Hasan Kırmızı ile birlikte Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e yerleşmişti. Ancak bugün, sağlık ocağından dönerken ağabeyi tarafından pusuya düşürülerek vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden genç kadının ağabeyi kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Diyarbakır Adliyesinde Yumruklu Kavga: Polis Müdahale Etti 1 Yaralı Diyarbakır Adliyesinde Yumruklu Kavga: Polis Müdahale Etti 1 Yaralı

Besra Kırmızı'nın ölümü, ailesi ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görgü tanıkları, olayı şok içinde izlerken, Besra'nın eşi Hasan Kırmızı da baygınlık geçirdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: haber global