Kuraklık ve ilaç kullanımı arıcılığı olumsuz etkiliyor Kuraklık ve ilaç kullanımı arıcılığı olumsuz etkiliyor

MSB, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında, içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu 29 hedefin imha edildiğini açıkladı.

Harekatın, PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek, bölgedeki terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Ayrıca, MSB'nin açıklamasında harekat sırasında azami oranda yerli ve milli mühimmatın kullanıldığı vurgulandı.

Bu operasyonlarda, terör örgütü mensuplarının kullandığı mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedefin imha edildiği bildirildi.

Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesine vurgu yapılırken, yapılan operasyonların milletin beka ve güvenliği için azim ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi. Bu operasyonlarda, masum insanların, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıkların, çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığı ifade edildi.

Aynı zamanda MSB tarafından yapılan başka bir açıklamada, son 24 saat içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 57'ye yükseldiği, operasyonların kararlılıkla devam ettiği belirtildi. 

Kaynak: habertürk