Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi! Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi!

Web Monitoring şirketi, Teleskop APP’in yaptığı sosyal medya ölçümlemesinde, finalde Sırbistan’ı 3-2 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 1 milyonun üzerinde içerikle sosyal medyanın da en çok konuşulan mevzusu oldu.

Belçika, İtalya, Estonya ve Almanya’nın ev sahipliğinde bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Sırbistan ile karşılaştı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2-1 geriye düştüğü final maçında rakibi Sırbistan’ı 3-2 yendi.

1 BUÇUK MİLYON ÖZGÜN İÇERİK ÜRETİLDİ

Web Monitoring şirketi, Teleskop APP’in yaptığı sosyal medya ölçümlemesinde, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, şampiyona boyunca dijital platformlarda yaklaşık 1,5 milyon özgün içerik üretildi.

Twitter’da (X) 1 milyon 327 bin 247; Instagram’da 16 bin 568, video platformlarında 11 bin 204 özgün içerik oluşurken, online haber platformlarında ise 60 bine yakın haberle Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’nin gündeminde yer aldı.

EN ÇOK MELİSSA VARGAS KONUŞULDU

Final maçında 41 sayıya ulaşan Melissa Vargas, şampiyona boyunca 307 bin özgün içerikle CEV 2023’ün en çok konuşulan ismi oldu.

Vargas’ı 293 bin içerikle Ebrar Karakurt, 80 bin içerikle Gizem Örge takip etti. (karar)

Editör: Haber Merkezi