Mali ve sportif açıdan zor bir dönemden geçen Manchester United’ın kasım ayında başlayan satış süreci de sıkıntılı geçiyor. Sir Jim Ratcliffe ile birlikte 'Kırmızı Şeytanlar'ın en ciddi alıcı konumuda olan Katarlı Şeyh Jassim bin Hamad Al Thani, sürecin uzamasında rahatsız olduğunu söyleyerek rest çekti. Şeyh Jassim Manchester United için beşinci ve son teklifinin 6 milyar sterlin olduğunu, aksi halde cuma gününden sonra görüşmelerden çekileceğini duyurdu.

"Transfer sezonu başlamadan bitirmek istiyor"

The Guardian'ın haberine göre Şeyh Jassim, el değiştirme süreci ne kadar uzarsa kulübün yeniden yapılandırılması da o kadar zorlaşacağına inanıyor. Yeni sezon öncesi Erik Ten Hag'a kadroyu güçlendirme fırsatı vermek isteyen Şeyh Jassim bu nedenle acele ediyor.

TFF'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa Cezasına İndirim TFF'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa Cezasına İndirim

Manchester United’a 5 milyar sterlinlik talip

Manchester United’a 5 milyar sterlinlik talip

Başka bir kaynağa göreyse Şeyh Jassim bin Hamad Al Thani, Manchester United'ı kamuoyuna açıklanan diğer tek teklif sahibi olan Sir Jim Ratcliffe'e kaptırmak istemediği için fiyatı yükselterek blöf yaptı. Cuma gününe kadar anlaşma olmaması halinde bile söz konusu ilginin devam edeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: gazeteoksijen.com

Editör: Haber Merkezi