Fenerbahçe'nin, 2023-24 sezonunda maçlarını Atatürk Stadı'nda oynamaya karar verdiği bildirildi. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 30. kuruluş yıldönümü töreninde dernek başkanı Rıfat Perahya'nın önerisiyle ortaya çıkan bu konu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin adının Atatürk Stadı olarak değiştirilmesi üzerine yapılan çalışmalarla son aşamaya geldi.

Başkan Ali Koç, Cumhuriyet'in 100. yılında Fenerbahçe camiasına bu anlamlı hediye için uzun süredir çaba gösteriyordu. Saracoğlu Ailesi ile yaptığı görüşmelerin ardından onaylarını alan Başkan Koç, projeyi netleştirdi. Daha önce yaptığı açıklamada, "Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız" demişti.

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı

Buna göre, stadın yeni adı Fenerbahçe Atatürk Stadı Ülker Spor Kompleksi olacak. Başkan Ali Koç'un bu kararı yakın bir zamanda açıklaması bekleniyor ve değişiklik 29 Ekim'de hayata geçirilecek.
 

Editör: Haber Merkezi