Milli Savunma Bakanlığı'ndan Acı Haber: Bir Askerimiz Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Düştü Milli Savunma Bakanlığı'ndan Acı Haber: Bir Askerimiz Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Düştü

Akılalmaz bir olay, 3 gün önce Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 20.50 sıralarında, cadde üzerinde bulunan bir pide ve lahmacun salonuna gelen iki kişi, lahmacun yemek istediklerini belirterek, iki adet lahmacun siparişi verdi.

İş yeri sahibi, iftar nedeniyle yoğunluk olduğunu ve siparişin gecikebileceğini söyledi. Bunun üzerine iki şüpheli, iş yeri sahibi ile tartıştı.

Tartışmanın ardından şüpheliler, iş yerinden ayrıldı. Ancak iftardan sonra iş yerinin önüne geri dönen şüphelilerden biri üzerindeki silahı çıkararak, iş yerine rastgele ateş etmeye başladı. Bu saldırı sırasında iş yerinin camları kırıldı ve çalışanlar büyük panik yaşadı.

Saldırganlar, olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu anlar sonrasında polis, kimliklerini tespit ettiği iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu olayın ardından, bir başka olayda ise bir sürücüye baltayla saldırıldığı bildirildi.

Kaynak: KARAR