Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı! Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı!

Sultangazi Şehit Eyüp Gönen Caddesi'nde yer alan yer altı doğalgaz hattında meydana gelen patlama, saat 20.00 civarında gerçekleşti. Patlama sonucu ortaya çıkan alevleri gören çevre sakinleri hemen yetkililere bilgi verdi.

Olay yerine gelen ekipler, doğalgazı kapatırken, yangını ise itfaiye ekipleri müdahale ederek kontrol altına aldı. Neyse ki, patlama nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak, bir binanın balkon kısmında ve bir evin camında maddi hasar meydana geldi.

Olayı yaşayan görgü tanıklarından Osman Boduç, "Evde otururken birden patlama oldu. Alevler yükseldi. Alevler yükseldikten sonra karşıdaki evin köşesi yandı. Ekipler geldi, olaya müdahale ettiler. 2 kere patlama oldu. Arabaları çektik. Alevler binanın boyunu geçti" şeklinde konuştu. Diğer bir vatandaş olan Cüneyt Tepecik ise, "Bir anda ses geldi. Can havliyle hemen gittim bizim binaya da sıçrar diye. Çocukları aldık aşağı indik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Karar