İstanbul'un Sultangazi ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde, saat 15.00 sıralarında gerçekleşen olayda, otomobillerle seyir halindeki iki grup arasında uzun namlulu silahlarla çatışma yaşandı. Gündüz vakti meydana gelen bu korkunç olayda, şüpheliler otomobillerini bırakarak kaçarken, çatışmada ağır yaralanan 15 yaşındaki Büşra P. dahil iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemede, otomobillerde kalaşnikof ve tabanca ele geçirilirken, çatışma sırasında kullanılan silahların neden olduğu kurşunların birçok eve, cami çay ocağına ve park halindeki araçlara isabet ettiği belirlendi. Boş kovanların sayısının onlarca olduğu tespit edilirken, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 Sultangazi'de kalaşnikoflu çatışma

Şırnak'ta gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler Şırnak'ta gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler

Görgü tanığı Yusuf Açıkgöz, olayı şu şekilde aktardı: "İki otomobil 100 metre aşağıda birbirlerine sıktı. Bir an da elektrik patlaması gibi bir ses duyduk. Burada biraz kesildi sesler, 20 metre ileride tekrardan başladı ama bu sefer birilerine sıkarak değil de rastgele ateş ederek devam ettiler."

Kaynak: habertürk