Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelerek Süper Kupa finalinin durumunu değerlendirdi. Yapılan toplantının ardından alınan karar doğrultusunda, finalin oynanması yönünde bir karara varıldı.

Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Heyecan Dorukta Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Heyecan Dorukta

Başkanlar arasındaki kritik toplantı sonucunda, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi liderliğindeki görüşme, Süper Kupa maçının planlandığı gibi oynanması yönünde bir sonuç doğurdu. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki zorlu mücadele, belirlenen tarihte ve saatte, yani 20.45'te sahne alacak.

Süper Kupa maçının oynanması kararı, futbolseverler arasında heyecan yaratırken, bu kararın alınmasında Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin ortak çabalarının etkili olduğu belirtildi.

Gelişmeleri takip eden futbolseverler, Süper Kupa finalini heyecanla beklerken, maçın atmosferi ve sonuçları merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: son dakika