Yargıtay, Avukat Selçuk Kozağaçlı ve Barkın Timtik'in Cezalarını Onadı Yargıtay, Avukat Selçuk Kozağaçlı ve Barkın Timtik'in Cezalarını Onadı

Şırnak'ta, 12 Nisan günü akşam saatlerinde Dicle Mahallesi, Orman Caddesi'nde bir olay meydana geldi. İddialara göre, alkollü olduğu belirtilen bir uzman çavuş, yolda gördüğü bir kadına arkasından sarıldı.

Kadının çığlık atması üzerine çevredeki insanlar toplandı ve uzman çavuşu darp ederek yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kalabalığın saldırısından uzman çavuşu kurtardı. Ardından 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yaralı uzman çavuş hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındı ve açığa alındığı belirtildi.

Şırnak Barosu tarafından yapılan açıklamada ise uzman çavuşun, cinsel saldırı suçundan tutuklandığı bildirildi. Suçlamaların ardından mahkeme tarafından tutuklama kararı verildiği açıklandı. Bu durumun adli ve idari soruşturmanın devam ettiği bir süreç olduğu belirtildi.

Kaynak: SÖZCÜ