Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in Ardından Tören Düzenlendi Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in Ardından Tören Düzenlendi

Hedef gösterilen ve tutuklanan TELE1 yöneticisi Merdan Yanardağ, “Yedi gün karanlıkta TELE1 ekranını boyadığınız için Türkiye daha demokratik ve adil bir ülke mi oldu? Beni durdurduğun için gerçeğin gizleneceğini mi sanıyorsun? Susmayacağız, hukuksuzluklara boyun eğmeyeceğiz” dedi.

"Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ 46 gündür tutuklu. Yanardağ sansürün bitmesine birkaç saat kala çağrıda bulundu Yanardağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere dikkat çekti:

“TELE1 ekranını 7 gün karanlığınıza boyadığınız için Türkiye daha demokratik ve adil bir ülke mi oldu? Beni tutukladığınız için gerçeğin de kararacağını mı sanıyorsunuz? Susmayacak, hukuksuzluklara boyun eğmeyeceğiz. Bütün cumhuriyetçileri, yurtseverleri, eşitlikten ve özgürlükten yana bütün toplumcuları, TELE1’e destek vermeye ve dayanışmayı büyütmeye çağırıyorum. Bu karanlığı hep birlikte dağıtacağız. TELE1 bugün yeniden yayında... Gerçeği örtemeyecek, halkın sesini kesemeyeceksiniz.”(cumhuriyet)

Editör: Haber Merkezi