TİP Başkanı Baş'tan yerel seçim mesajı: İttifaklar ve işbirliklerine açığız

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, yerel seçimlere ilişkin konuştu. "Biz ittifaklara ve işbirliklerine açığız" diyen Baş, şunları ekledi: "Ama kimle, ne için, nasıl sorularına cevap vermemiz lazım." Baş, birçok belediye meclisinde kamuoyuna aykırı oybirliğiyle kararlar alındığını, AK Parti iktidarı döneminde muhalefet partilerinde bir tembellik halinin yaşandığını söyledi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

Baş, Türkiye'deki pek çok kent meclisinde kamuoyuna aykırı oybirliğiyle kararlar alındığını belirterek, bu durumu AK Parti iktidarı döneminde muhalefet partilerinde yaşanan tembelliğe bağladı.

\'Bütün tartışma koltuğa oturup oturmayacağıyla ilgili\'

Yerel seçim yaklaşımı olarak kamuoyunda ittifak ve iş birliği tartışmalarının yaşandığını belirten Baş, şöyle konuştu: "Neyin uzlaştığı, neyin uzlaşamadığı konusunda bir tartışma yok. Bütün tartışma sandalyeye oturup oturmama meselesi. TİP olarak yerel seçimlere reddeden bir yerden hazırlanıyoruz. "Bizim için bu ülkede yaşayan milyonlarca işçinin çıkarları her şeyden önce gelir" dedi.

Malatya'da Firari Hükümlü Evde Havalandırmada Yakalandı Malatya'da Firari Hükümlü Evde Havalandırmada Yakalandı

'CUMHURİYET İTTİFAKINI KAYBETTİRİN...

Baş, Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için seçimlere katılacağımızı belirterek, "İttifaklara ve iş birliğine açığız ama kiminle, ne için, nasıl sorularını cevaplamamız lazım."(karar)

Editör: Haber Merkezi