Haluk Bilginer'in konuk olduğu The Veil dizisinin yayım tarihi ve platformu belli oldu Haluk Bilginer'in konuk olduğu The Veil dizisinin yayım tarihi ve platformu belli oldu

Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Ocak ayında resmi ve özel gösterilerden müzikallere kadar uzanan kapsamlı bir programla sanatseverleri buluşturacak. Yönetmenliğini Zafer Algöz'ün üstlendiği, İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) imzalı 'Rumuz Goncagül', Timur Selçuk'un müziğiyle izleyiciyi buluşturarak, 1970'lerin sonlarındaki toplumsal değişimleri ve ekonomik zorlukları İnsaf Hanım ve ailesi üzerinden anlatıyor. kızı Gülsün, 5 yaşında. 6 Ocak'ta AKM Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.

ShakespeareIII. Tiyatro severleri duygusal bir hikayeye davet eden, Okan Bayülgen'in uyarlayıp yönettiği, çevirisini Berna Moran'ın üstlendiği "Richard" oyunu, 7 Ocak'ta saat 20.00'de Türk Telekom Operası'nda sahnelenecek. Beste ve müzikleri Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen'e ait, sözleri Ragıp Ertuğrul ve Gökay Genç'e ait olan IDT oyunu "Tangopera", 12-13 Ocak'ta izlenebilecek.

14 Ocak'ta Türk Telekom Opera Salonu'nda gösterime girecek olan "Sahnede Film" müzikali, sinema tarihinin unutulmaz eserlerini ve "Titanic"ten "Pulp Fiction"a pek çok film müziğini izleyiciyle buluşturacak. . Yönetmenliğini Ersin Ayhan'ın üstlendiği gösteride Melis Kızılaslan, Zeynep Burcu Altınel ve Doruk Ören filmden şarkılar seslendirecek. Detaylı programa AKM'nin sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KARAR