Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 kentteki 462 arsaaçık artırmayla satışa sunuyor.

TOKİ'nin yaptığı açıklamaya göre, 1-2 Kasım'da düzenlenecek açık artırmayla konut, sanayi, ticaret, özel sağlık tesisi turizm tesisi, ve plansız nitelikteki arsalara peşin olarak ya da %35 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Tahminlere göre topla bedelleri, 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olduğu düşünülen, neredeyse 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki İstanbul, Adana, Aksaray, Afyonkarahisar, Ankara, Ağrı, Artvin, Antalya, Aydın, Bursa, Balıkesir, Çorum, Çanakkale, Diyarbakır, Erzincan, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Karaman, Karabük, Kırklareli, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Kocaeli, Malatya, Mersin, Manisa, Osmaniye, Muğla, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Van, Yalova ve Tekirdağ'da bulunan 462 arsa açık artırmaya sunup satacak.

İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek

Diğer yandan Antalya Demre'de de bir arsa kiraya verilecek.

TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda düzenlenecek müzayedeye internette bulunan "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilip alınabilecek.

Satışa ilgili detaylı bilgiye "emlakmuzayede.com.tr" ile "www.toki.gov.tr" internet adreslerinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. (dünya)

Editör: Haber Merkezi