Yomra ilçesinde meydana gelen olayda, bir lise öğrencisi olan A.E.K. (16), kız arkadaşıyla yaşadığı tartışmanın ardından tabanca ile intihar girişiminde bulundu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç öğrencinin kız arkadaşıyla olan tartışmasının ardından silahı kafasına doğrulttuğu anlar kaydedildi.

Olay, Yomra ilçesi Sancak Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Yomra Anadolu Lisesi öğrencisi A.E.K., kız arkadaşıyla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, yanında bulunan tabanca ile Yomra Kültür Merkezi önüne geldi.

Burada sınıf arkadaşları tarafından engellenmeye çalışılan genç, elindeki silahı bırakmamakta direndi.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, genç öğrencinin kız arkadaşının yanına giderek silahı kendi kafasına dayadığı anlarda müdahalede bulunmaya çalıştı. Ancak genç, silahı ateşleyerek ağır bir şekilde yaralandı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından A.E.K., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi devam eden genç öğrencinin durumuyla ilgili olarak sağlık ekipleri sürekli olarak bilgi vermektedir.

Özgür Özel'den ataması yapılmayan öğretmenlere Saraçhane çağrısı Özgür Özel'den ataması yapılmayan öğretmenlere Saraçhane çağrısı

Olay yerinde yapılan incelemelerde, genç öğrencinin çantasında "Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" şeklinde bir not bulunduğu belirlendi. Emniyet birimleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda.

Kaynak: haberler.com