Barcelona Genç Yetenek Ronald Araujo ile Devam Kararı Aldı Barcelona Genç Yetenek Ronald Araujo ile Devam Kararı Aldı

Son 5 Süper Lig maçında 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor için sıcak günler yaşanıyor. 9 Şubat'ta sona erecek geçici transfer döneminde kadrosunun kalitesini artırma kararı alan Trabzonspor, yeni forvetini İspanya'da buldu.

Borussia Dortmund'da forma giyen Belçikalı defans oyuncusu Thomas Meunier'in transferiyle mutlu sona ulaşan Bordeaux ekibi, bu kez de hücum oyuncusunun transferi için çalışmalara başladı.

Yerel Trabzon basınından gazeteci Hasan Tüncel'in haberine göre; Hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, son dönemde transfer gündemine giren İspanyol forvet Rafa Mir için bir kez daha harekete geçti.

Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyen Nijeryalı forvet Onuachu'nun yerine kaliteli bir golcüyü transfer etmeyi hedefleyen Trabzonspor, İspanya'nın Sevilla ekibinden İspanyol forvet Rafa Mir'i kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Sevilla'da 22 maça çıkan İspanyol yıldız, bu maçlarda 3 gol ve 1 asist kaydetti. Şu anki piyasa değeri 5 milyon euro olan saldırgan için bugüne kadar toplam 18 milyon euro transfer ücreti ödendi.

Futbol kariyeri boyunca toplam 284 maça çıkan 1,91 metre boyundaki İspanyol forvet, bu maçlarda 87 gol ve 16 asist kaydetti.

Karadeniz ekibinin kısa sürede bu transferde mutlu sona ulaşması ve forvetle sözleşme imzalaması bekleniyor. İspanyol forvet, her şeyden önce hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çekiyor.

(karar)

Kaynak: karar