rabzonspor'un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt, Trabzon Ortahisar'da inşaattan düşerek hayatını kaybetti. 13 yaşındaki genç futbolcu, gözyaşlarıyla aile mezarlığına defnedildi.

Trabzon'da meydana gelen kazada yüksekten düşen Kurt, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Amed Sportif Faaliyetler Maçı Bilet Satışında İzdiham: 16 Kişi Baygınlık Geçirdi Amed Sportif Faaliyetler Maçı Bilet Satışında İzdiham: 16 Kişi Baygınlık Geçirdi

Gürpınar Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine Kurt'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kulüp yönetim kurulu üyesi Derviş Köz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ile son buldu. Mirkan Kurt, aile mezarlığına defnedildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, cenazede baba Ahmet Kurt'a taziye dileklerini iletti ve Kurt'un takım arkadaşlarıyla da yakından ilgilendi.

Trabzonspor camiası ve Türk futbolu, genç futbolcunun ani ve trajik kaybıyla derinden sarsıldı. Mirkan Kurt'un anısına yapılan bu duygusal vedanın ardından, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: Karar