Al-Nassr'ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun İran ziyareti sırasında ressam Fatemeh Hamami'ye dokunduğu gerekçesiyle 99 kırbaç cezasıyla yargılanacak. Ronaldo'nun yeniden İran'a gitmesi durumunda cezanın uygulanacağı, yıldız futbolcunun pişman olduğunu dile getirmesi halinde ise kırbaç cezasının affedileceği bildirildi.

Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu Oldu Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu Oldu

Arabistan'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya geldi. Ünlü ressamın Portekizli yıldıza resimlerini hediye ettiği görüntüler kulübün sosyal medya hesabından yayınlanmıştı

PİŞMAN OLDUĞUNU DİLE GETİRİRSE AFFI YOK

NTV'de yer alan haberlere göre, Sportface, bu görüntülerin Cristiano Ronaldo'nun başına dert açabileceğini yazdılar. İran yasalarına göre evli bir kadına dokunmanın zina olarak değerlendirildiği ve 99 kırbaçla cezalandırıldığı haber detaylarında yer aldı.

Cristiano Ronaldo'nun tekrar İran'a gitmesi durumunda cezanın uygulanacağı, Portekizlinin pişman olduğunu dile getirmesi halinde kırbaç cezasının affedileceği belirtildi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi