Sarıyer’de Cumhuriyet coşkusu bu sene de sokaklara taşınıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yüzüncü yılı dört gün sürecek etkinlikler ile kutlanacak.

Programlar; 26 Ekim saat 14.00’da Sarıyer Merkez Atatürk Anıtının önünde Uluslararası Halk Dansları Şöleni ve Boğaziçi Kültür Sanat ile başlayacak. Sahne gösterileri, illüzyon, jonglör gösterileri, ve yarışmalar ve halk dansları performans gösterisi sonrasında 16.30’da açılış korteji düzenlenecek. 28 Ekim Cumartesi 14.00’da İstinye ve Ayazağa’da sergilenecek gösteriler sonrasında 19.00’da Sarıyer Merkez’de sahnede üniversite müzik kulüplerinin olacağı konser düzenlenecek.

6 ÜLKE 4 ŞEHİR SARIYER’DE BULUŞACAK

Bağcılar'da Özel Odalı İstismar Davası 4 Haziran'a Ertelendi Bağcılar'da Özel Odalı İstismar Davası 4 Haziran'a Ertelendi

Cumhuriyet Bayramı kapsamında üçüncü Sarıyer Belediyesi Uluslararası Boğaziçi Kültür Sanat ve Halk Dansları Festivali de sergilenecek. 26 Ekim’de başlayacak olan festivale; Yunanistan, Moldova, Bulgaristan, Osetya (Rusya), Karadağ, Kıbrıs (Girne)’nin yanı sıra Edirne, Van, Tekirdağ ve Diyarbakır’dan halkoyunları grupları eşlik edecek.

DOKSANLARIN YILDIZLARI SAHNEDE

4 gün boyunca Cumhuriyet Bayramı’nın yüzüncü yıl kutlamaları için hazırlanan Sarıyer Belediyesi özel bir final programı planladı. Her sene olduğu gibi bu sene de 18.00’da Kefeliköy’den başlayıp Sarıyer Merkez’e kadar devam edecek fener alayında sokaklar kırmızı-beyaza boyanacak. Saat 20.00 sıralarında ise 90’lar Türkçe Pop’un efsane isimleri Mansur Ark, Burak Kut, Grup Vitanim ve Yonca Evcimik sahne alacak. (karar)

Editör: Haber Merkezi