Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 20 uzman yardımcısı işe alım yapacağını açıkladı.

Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanında, TÜİK uzmanı olarak yetiştirilmek üzere adaylar Ankara'daki merkez teşkilatında görev yapacaklar.

Tek kriter olarak üniversitelerin ilgili bölülerden mezun olan adayların başvurularaı bekleniyor. İlgili şartı sağlayan adaylar 11-20 Ekim döneminde e-Devlet'ten "Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti ya da "Kariyer Kapısı" internet adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) başvurularını yapabilecek.

Değerlendirmeye alınan adaylar daha sonrasında giriş sınavına katılacak. Sınava katılacak adayların listesi, sözlü sınavın tarihi ve yeri TÜİK'in internet sitesinde (https://www.tuik.gov.tr/) paylaşılacak. Adaylar sınavla ilgili bilgilere Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu'ndaki Sınavlarım/Mülakatlarım menüsünden de ulaşabilecekler. (haber global)

2023'ün En Popüler Bebek İsimleri Belli Oldu: İşte En Çok Tercih Edilen Kız ve Erkek İsimleri 2023'ün En Popüler Bebek İsimleri Belli Oldu: İşte En Çok Tercih Edilen Kız ve Erkek İsimleri

Editör: Haber Merkezi