Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak? Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak?

Tutuklu Ece Ronay'ın telefonu mercek altında

Sosyal medya fenomenlerine yönelik tutuklamalar ve soruşturmalar hızla devam ediyor. Siber şubede.

Savcılık, sosyal medya fenomeni Ece Ronay T. hakkında "kışkırtma" suçlamasıyla tutuklama kararı çıkarırken, dün kendisiyle birlikte 5 kişi de İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince tutuklandı.

Eski kocası Mehmet B.'nin iş yerinde silahlı saldırıyı azmettirmekle suçlanan tutuklu Ece Ronay T. diğer beş şüphelinin ise cep telefonları ve dijital materyalleri incelendi.

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı uzmanları, şifreleri ele geçirilen kişilerin cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi elektronik cihazlarının adli incelemesini gerçekleştiriyor.

İnceleme sırasında tüm yeni ve eski mesaj trafiğine ve silinen verilere erişebileceksiniz.
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay tutuklandı Sosyal medya fenomeni Ece Ronay tutuklandı

Güzellik merkezleri defalarca saldırıya uğradı... Ece Ronay ifade verdi. Güzellik merkezlerine defalarca saldırılar oldu... Ece Ronay ifade verdi

TELEFON GÖRÜŞMELERİ, MESAJ TRAFİĞİ, E-POSTA YAZIŞMALARI...

Ayrıca telefonda bulunan delil teşkil edebilecek tüm güncel bilgi ve sonuçlar incelenerek hukuki delile dönüştürülecek. Şüphelilerin cihazlarının içeriği hakkında kapsamlı bir rapor hazırlanacak ve dijital materyallerde yer alan aramalar, mesajlar, e-posta yazışmaları, fotoğraflar veya diğer bilgiler delil olarak tasnif edilerek dava dosyasına eklenecek. .

Ele geçirilen cihazlara ilişkin incelemelerin dün öğle saatlerinde başladığı öğrenilse de, yapılan incelemeler sonucunda Ece Ronay T.'nin telefon hatlarını kullandığı istasyonlar ile saldırının gerçekleştiği günlerde tetiği çeken şüphelilerin kimlikleri belirlendi. . Kışkırtıcı olay ve bunların birbiriyle bağlantısı varsa ortaya çıkacak.

Adli muayene ve incelemenin bugün tamamlanması bekleniyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi