Kuzey İrlandalı aktör ve model Jamie Dornan, aralarında sunucu Gordon Smart'ın da bulunduğu bir grup arkadaşıyla Portekiz'de tatil yaparken zehirli tırtıllara yakalandı.

İskoçya'da yayınlanan "İyi, Kötü ve Beklenmedik" adlı televizyon programında Gordon Smart, kendisinin ve Jamie Dornan'ın zehirli tırtıllar nedeniyle hastaneye kaldırıldığını söyledi.

'ORADAN CANLI ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ'

Habertürk'ün haberine göre Smart, "İlk gün çok eğlendik, bol bol golf oynadık, dışarı çıktık, bol şarap içtik,Ardından espresso martini içtik."

Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim' Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim'

Smart, ertesi gün kendilerini tuhaf hissetmeye başladıklarını, uzuvlarının uyuştuğunu, aynı zamanda karıncalanma hissettiklerini belirterek, "Oradan canlı çıktığımız için çok şanslıyız" dedi.

Babasının doktor olduğunu söyleyen Smart, kalp atışlarının artması nedeniyle kalp krizi geçirdiklerini düşündüğünü söyledi.

Bir hafta sonra doktor Smart'ı aradı ve kendisinin ve Dornan'ın semptomlarının zehirli tırtıllardan kaynaklanabileceğini bildirdi.

Tırtılların minik tüyleri taumetopoein adı verilen tahriş edici bir protein içerir; Bu protein ciltte, gözlerde ve boğazda ağrılı tahrişe ve döküntülere ve nadir durumlarda alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Kaynak: karar