Ünlü Türk sanatçı Nazan Öncel, hayranlarını üzen bir haberle gündemde. Nazan Öncel, son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sanatçı, sosyal medya hesabından hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim' Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim'

  Nazan Öncel, hastaneye yatırıldıktan sonra sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla sevenlerine durumu hakkında bilgi verdi. Sanatçı, "Her konser sonrası yolum buraya düşüyor. Ateş kusma falan hepsi var" ifadelerini kullandı.

Öncel ayrıca daha önce de benzer bir sağlık sorunu yaşadığını belirterek, "Her konser sonrası yolum buraya düşüyor. Ateş kusma falan hepsi var. Canım arkadaşım Nükhet Duru nazar var diyor, kurşun döktürelim diyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.Ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili detaylar henüz netlik kazanmazken, hayranları sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti. Nazan Öncel'e acil şifalar diliyoruz.(akşam)

Editör: Haber Merkezi