Melek Baykal, 'İnci Taneleri'nin kadroya dahil oluyor Melek Baykal, 'İnci Taneleri'nin kadroya dahil oluyor

Ünlü yönetmenin paylaşımı şok etti: Sandık Kokusu çalıntı ​​mı?

Ünlü yönetmen Cemal Şan, dün akşam ilk bölümü yayınlanan Sandık Kokusu dizisiyle ilgili şunları söyledi: "Yaklaşık 15 yıl önce bir filmden esinlenerek İlker Barış ve ekibine bu filmi yazmasını istemiştim. Nedense dizi aynı isimle çekiliyor ve bunu ne ben ne de senarist biliyoruz. Bu büyük bir cesarettir. Olaya, "Hadi ama alıştım, senaristin ayıbı değil mi?" sözleriyle tepki gösterdi.

Show TV'nin yeni sezon projelerinden Sandık Kokusu dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger'in bir araya geldiği dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür yazıyor.

Diziyle ilgili izleyicilerin tepkisini beklerken ünlü yönetmen Cemal Şan, sosyal medya hesabından yapımla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Şan, mesajında ​​şunları söyledi: “Yaklaşık on beş yıl önce İlker Barış ve ekibinin yazdığı bir filmden ilham almıştım. Sandık Kokusu ismi de orijinal ama nedense dizi aynı isimle çekiliyor ve bundan ne benim ne de senaristin haberi var. Bu büyük bir cesarettir. “Hadi ama alıştım senariste yazık değil mi?” dedi.

'Yaklaşık on beş yıl önce İlker Barış ve ekibinin bir filminden ilham alıp yazdım. Kutunun üzerindeki kokunun ismi de benzersizdir. Ama nedense dizi aynı isimle çekiliyor, ne ben ne de senarist biliyoruz... Bu büyük bir cesaret. Hadi ama alıştım senariste yazık değil mi?

OLAY MAHKEMEYE TAŞINACAK MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Cemal Şan, İlker Barış'ın diziyi yazdığı sırada Melis Civelek'in aynı zamanda Kanal D'nin yöneticisi olduğunu iddia ederek, "İlker Barış dava açarsa ben de destekleyeceğim. Bu olmayacak" dedi. söz konusu... Senarist-Bir meslek derneğinin kurucularından İlker Barış'ın konuyu yargıya taşıyıp taşımayacağı merak konusu oldu.(karar)

Editör: Haber Merkezi