Uşak'tan Kütahya'nın Gediz istikametine giden H.A. idaresindeki minibüs, Derbent köyü çevresinde A.A. yönetimindeki midibüsle sollama sırasında çarpıştı.

Çarpışmanın sebebiyle midibüs şarampole, minibüs ise yola düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri geldi.

Kazada yara alan  midibüsün şoförü ile 27 işçi kentteki hastanelere götürüldü.

Silahla vurularak öldürülen güvenlik korucusu ile ilgili yeni gelişme: 5 kişi gözaltında Silahla vurularak öldürülen güvenlik korucusu ile ilgili yeni gelişme: 5 kişi gözaltında

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu olay yerine giderek araştırma yaptı.

VALİDEN YARALILARA ZİYARET

Vali Turan Ergün, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi sürecine başlanan yara alanlara ziyaretinin ardından, gazetecilere yaptığı konuşmada, araçların, vardiyasını tamamlayan işçileri Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesinden Gediz'e götürdüğünü ekledi.

Ergün, kazanın servislerden birinin diğerini solladığı sırada gerçekleştiğini bildirerek, "Kazada 28 kişi yara aldı. Allah'a şükür bu yaralılarda hayati tehlikeleri yok. Yara alanların bazıları Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentimizdeki bir özel hastaneye götürüldü. Bazıları da Gediz ilçesindeki hastaneye sevk edildi. Bunlar şu an gözlem altında duruyorlar. Yara alanların hepsine geçmiş olsun." dedi.(haber global)

Editör: Haber Merkezi