İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama! İşte kapatılacak ulaşım yolları... İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama! İşte kapatılacak ulaşım yolları...

Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu'nun Yalova'da yerleşik ve gerçeği aratmayan deprem tatbikatı, uygulamayae nefesler kesen anlar yaşattı. Tatbikat, binaların yıkılması ve 200 kişilik arama kurtarma ekibinin gerçek bir felaketteki gibi çalışma ile öğrenimlik kazandı. Ancak en dikkat çekici detay, depremzede yakınlarının rollerine bu kadar kaptırmalarıydı ki neredeyse hasarda yaralananlar vardı.

Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu'nun (AKDF) liderliğinde gerçekleşen tatbikat, Yalova'da büyük bir depremde, ardından federasyona bağlı kurtarma ekiplerinin hızla müdahale ettiği bir senaryo çevresinde şekillendi. 6 ildeki ekipler, 24 saat boyunca Yalova'ya yerleştirme 4 binada arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirdi. İki binanın bir şekilde yıkılması, süreçlerin yeteneklerinin sahada bulunma olanakları tanındı.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi