Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Yavaş, konuşmasına önceki dönemleri kötülemek yerine icraatları ve gelecek planları üzerine odaklanarak başladı. 2019'dan önce sadece vaatlerle değil, 5 yıla yakın bir sürede gerçekleştirdikleri icraatlarla halkın karşısına çıktıklarını belirtti.

Yavaş, önceki yönetimin korku siyasetiyle Ankara halkını yönlendirmeye çalıştığını ifade ederek, kendilerinin ise gerçek belediyeciliği ve halkın öncelikli ihtiyaçlarını gösterdiklerini söyledi.

Son dakika... İYİ Parti Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu Son dakika... İYİ Parti Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu

Ankara'da beton ve plastik yerine insanların ihtiyaçlarını öncelediklerini vurgulayan Yavaş, bütün ihalelerini canlı yayınlamaya başladıklarını ve maliyetlerini duvarlara astıklarını belirtti. (Sözcü)

Ayrıca, hükümetin görevi olmasına rağmen Polatlı'nın su sorununu çözmek için uğraş verenlerin, projelerine ret verilmesini eleştirdi.

Yavaş, kentteki sıkıntıları giderme çabalarını sürdürürken, rakiplerinin ise "çılgın projeler" peşinde olduğunu belirterek, gerçekçi ve halkın ihtiyaçlarına yönelik projelerle işlerini yürüttüklerini söyledi.

Ayrıca, kendisinin halka hizmet anlayışını vurgulayarak, Ankara'da yaşayan herkesin sağlığını ve geçimini düşündüklerini dile getirdi.

Yavaş, son olarak, diğer adayların vaatlerine ilişkin eleştirilerde bulunarak, açık çek alındığı halde vaatlerin seçim sonrasına ertelendiğini ifade etti. Ankara'da yaptıkları hizmetlerin görmezden gelinmesine de tepki gösteren Yavaş, insanların refahı ve şehrin geleceği için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Editör: DS Haber