Kadın Cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Adana'nın Seyhan ilçesinde, 29 Ekim sabahı meydana gelen trajik bir olayda, 4 aylık hamile Hatice Demir, eşi Emre Demir tarafından öldürüldü. Emre Demir, polise verdiği ifadesinde, çift arasındaki tartışmanın, televizyon izleme konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını belirtti.

Olay, sabaha karşı çıkan bir kavganın sonucunda gerçekleşti. Emre Demir, eşi Hatice Demir ile gece boyunca süren bir tartışma yaşadı. Tartışma sırasında Demir, eşinin yüzünü kapatmış olup, daha sonra eşinin hareketsiz kaldığını fark ettiğinde, komşularına yardım çağrısında bulundu.

Erzincan İliç madeninde 2 işçinin cesedi daha bulundu! Erzincan İliç madeninde 2 işçinin cesedi daha bulundu!

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Hatice Demir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Emre Demir, polis gözetiminde gözaltına alındı ve cinayet bürosunda ifadesi alındı.

Emre Demir, ifadesinde, çift arasındaki tartışmanın, televizyon izleme alışkanlığından kaynaklandığını itiraf etti. "Ben televizyon izlerken, eşim yatmak istediğini söyledi ve gitti. Bir süre sonra kalkıp, yanıma geldi ve uyumayacağını söyledi. Ben de 'Gel, birlikte televizyon izleyelim' dedim. Buna da karşı çıktı ve tartışma başlattı." dedi. Emre Demir, daha sonra yaşananları hatırlamadığını iddia etti.

Emre Demir, olayın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.(ntv)

Editör: Haber Merkezi