Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada kendisiyle birlikte yer aldıkları görüntüleri dolaşıma sokulan Cansu Taşkın hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, Yılmaz Erdoğan ile model Cansu Taşkın arasında şubat ayında yaşandığı iddia edilen ilişki, sosyal medyada tartışma yaratmıştı. İddiaların sessizliği uzun süre devam ederken, geçtiğimiz hafta Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından paylaşılan görüntülerle gündeme geldi. Bu görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayımlandı.

Paylaşılan görüntülerin kayda alınması ise iddialara göre şöyle gelişti: Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında Yılmaz Erdoğan'a ait çiftlik evine misafir olarak gitti. Bu ziyaret sırasında Erdoğan ile çekilen bazı fotoğrafların anı olarak saklanması amacıyla kaydedildiği belirtildi. Ancak, Taşkın ve Vurgun'un bu görüntüleri Erdoğan'dan habersiz şekilde cep telefonlarıyla kaydettiği iddia edildi.

Kadın Üvey Oğluyla Kaçtı Kadın Üvey Oğluyla Kaçtı

İddiaya göre, ilişki herhangi bir noktaya ilerlemediği için, sonradan Taşkın'ın Erdoğan'a yaptığı ısrarlı aramalara ve mesajlara yanıt alamaması üzerine, şubat ayında ilişki iddiaları basına yansıdı. Erdoğan'dan herhangi bir açıklama gelmemesi üzerine Taşkın ve Vurgun, sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoları paylaşarak, iddiaları doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Bu durumun ardından Yılmaz Erdoğan'ın büyük bir öfke duyduğu ve avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi. Erdoğan'ın, Taşkın ve Vurgun hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçundan dava açacağı belirtildi.

Kaynak: BİRGÜN