Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 2 çocuk annesi Pervin Bal (45), kendi evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayın ihbarını yapan 71 yaşındaki eşi N.B., polis tarafından gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı: 1 Mayıs'ta Yurt Genelinde 226 Kişi Gözaltına Alındı 28 Güvenlik Görevlisi Yaralandı İçişleri Bakanı: 1 Mayıs'ta Yurt Genelinde 226 Kişi Gözaltına Alındı 28 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Olay, Bağlar ilçesi Körhat Mahallesi 59'uncu Sokak'ta bulunan bir apartmanın 6'ncı katında öğleden sonra gerçekleşti. N.B., 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapmış olduğu ihbarda, eşi Pervin Bal'ın evde öldürülmüş olduğunu bildirdi. Hemen olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrolde, Pervin Bal'ın vücudunda 4 bıçak darbesi tespit edildi ve maalesef hayatını kaybettiği belirlendi. 2 çocuk annesi olan Pervin Bal'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Gözaltına alınan N.B.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: habertürk