"Zeytinburnu'nda Korkunç Yangın: Ocakta Unutulan Yağ Alev Aldı, Su Dökülünce Büyüyen Yangında Bir Kişi Ölümden Döndü"

Kocaeli'de 'milyonluk ek ders yolsuzluğu' : Soruşturma başlatıldı Kocaeli'de 'milyonluk ek ders yolsuzluğu' : Soruşturma başlatıldı

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, Türkmenistan uyruklu Babahan Karanov'un yaşadığı bir olay, korkunç bir yangına neden oldu. Saat 12.30 sularında meydana gelen olayda, 4 katlı bir binanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. İddialara göre, Karanov'un tavada kızarttığı yağ unutulunca alev aldı. Panikleyen Karanov, alev alan yağa su döktü, ancak bu hareket yangının daha da büyümesine neden oldu.

Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, evin mutfak bölümü ciddi şekilde zarar gördü. Sağlık ekipleri, vücudunda yanıklar oluşan Karanov'u ambulansla hastaneye kaldırdı.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Dolaşık, yaşananları şu şekilde anlattı: "Tüpe yağ koymuşlar. Üzerinden baya süre geçtikten sonra içeri girmiş koku üzerine. Yangına müdahale etmek için su dökmüş. Su dökünce de alevler her yere yayılmış. Eşiyle berabermiş. Eşini aşağıya yolluyor. Yağa su dökünce sağ bacağı ayağıyla beraber yanıyor, sağ elinde de sıkıntı varmış. Sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti, itfaiye de yangını söndürdü."(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi