Trafik Tartışmasında Korkunç Son! Eşi ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü Trafik Tartışmasında Korkunç Son! Eşi ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

Kanalı ve futbol takımıyla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, Adnan Oktar'ın organizasyonunda yer almasını anlattı. Oktar'ı en son 35 yıl önce gördüğünü ifade eden Ilıcalı, "Annemin öldüğü an, onu manevi olarak bana yakın buldum." "İçinde Bulunduğum Ortamı Sevmiyorum."

Gazeteci Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, kendisine "Öğrencim" demesi ve ortaya çıkan fotoğrafa ilişkin, "Anılan yılda 19 yaşındaydım" dedi. Annemle babamın öldüğü bir dönemdi. Manevi olarak bana yakın gördüğüm arkadaşlarımla bir süre görüştük. “Bulunduğum ortamı beğenmediğim için ayrıldım” dedi.

Bir dönem Adnan Oktar'ın örgütünde yer alan Acun Ilıcalı şöyle konuştu: Manevi olarak onu bana çok yakın gördüm

FOTOĞRAFIN HİKAYESİNİ DE ANLATTI

Çektikleri toplu fotoğrafa ilişkin konuşan Ilıcalı, şunları söyledi: "Tam 35 yıl önce oldu. Adnan Hoca'yı 1-2 yıldır görüyorum. Fotoğrafın çekildiği yer Anıtkabir'dir. Onu 35 yıldır görmüyorum ve onunla hiçbir ilgim yok.

Bu konuda ne yapılmalı? Yıllardır onu ne gördüm ne de yakınında oldum. Zaten bu saçmalığı görünce oradan ayrıldım. Bu durumdan bahsetmek bana çok saçma geliyor. Dinin ve maneviyatın güzel bir şey olduğu, iyi insan olmanın da güzel bir şey olduğu söyleniyordu. Bu yüzden dikkatimi çekti. “İyilikle, güzellikle ve dostlukla ilgiliydi” dedi.

891 YIL HAPİS CEZASI ALDI

2018 yılında gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan Adnan Oktar, örgüt yöneticiliği, cinsel istismar, eğitim hakkını engelleme, işkence, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kayıt altına alma suçlarından toplam 891 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Kaynak: son dakika