KPSS Sınav Ücretlerine Rekor Zam Geldi KPSS Sınav Ücretlerine Rekor Zam Geldi

"Adana'nın Yüreğir ilçesinde, bir aile içi anlaşmazlık nedeniyle başlayan bir tartışma, kanlı bir trajediye dönüştü. İddialara göre, Samet Ç. (18), Serkan G. (18) ve Erkan G. (15) adlı kuzenler arasında Havutlu Mahallesi'nde bulunan Samet Ç'nin evinde alacak verecek meselesi yüzünden başlayan bir anlaşmazlık sonucu kavgaya dönüştü.

Tartışma sırasında Samet Ç., evde bulunan bir tüfekle kuzenleri Serkan G. ve Erkan G.'ye ateş açtı. Bu acı olayın ardından yaralılar, hızla olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ve Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Ne yazık ki, Erkan G. aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybetti. Serkan G.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Samet Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Aile içi bir anlaşmazlık sonucu yaşanan bu trajik olay, mahalle sakinleri ve aile için büyük bir üzüntü kaynağı oldu. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi."(sondakia)

Editör: Haber Merkezi