Van'da Üs Bölgesine Yıldırım Düştü: Bir Korucu Hayatını Kaybetti Van'da Üs Bölgesine Yıldırım Düştü: Bir Korucu Hayatını Kaybetti

Edinilen bilgiye göre kaza, Yüreğir ilçesine bağlı Köklüce Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, anne Nazan (34), baba Enis (39), ikiz kardeşler Demir ve 2 yaşındaki Kaan Lamba, yılbaşından sonra elektrikli ısıtıcı açık halde uyudu.

Sabah saat 06.00 sıralarında komşusu dışarı çıktığında Lamba ailesinin evinin yandığını görünce hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, anında müdahale ederek yangını söndürdü.

Ekipler anne, baba ve ikiz kardeşleri içeri girerek götürdüler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne, baba ve ikiz kardeşlere müdahale etti ancak anne, baba ve ikiz kardeşler Kaan'ın dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. Durumu ağır olan Demir Lamba, itfaiye ekiplerinin dakikalarca yaptığı kalp masajı sayesinde hayata döndürüldü.

Demir Lamba daha sonra Adana'daki hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden anne, baba ve oğul, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA