MİT'ten çocuklara sosyal medya kullanımı konusunda uyarılar geldi! MİT'ten çocuklara sosyal medya kullanımı konusunda uyarılar geldi!

FETÖ'nün "ev ağabeyi" 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu olmayan sanık T.Y. ve avukatı katıldı.

Savcı, mütalaasında, sanığın örgütlerin sohbet toplantılarına katıldığını, "özel imamlarla" görüşmelerinin kayıtlarının bulunduğunu, örgütün evlerinde kaldığını, FETÖ'ye ait kurumlarda çalıştığını, dernekte daha önceki üyeliğinin kapatıldığını belirtti. kararname ile "şantiye dışı" örgütün bir parçası olduğunu, kendisini "öğrencilerden sorumlu" ve son zamanlarda da "ev ağabeyi" olarak ilan etti.

Savcı ayrıca, sanığın ilgilenen öğrencileri askeri okul sınavlarına yönlendirdiğini, sosyal medya hesabında söz konusu terör örgütüne destek niteliğinde paylaşımlar yaptığını, eğitim sonrasında Asya'nın banka hesaplarında alışılmadık bir artış yaşandığını ifade etti. örgütün lideri ve T.Y. "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ceza aldığını ifade etti.

Hakkındaki suçlamaların hatırlatılmasının ardından savunmasına başlanan sanık T.Y., FETÖ üyesi olmadığını belirterek beraat talebinde bulundu.

Yargı kurulu, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan T.Y.'nin tutukluluğunun devamına karar verdi.

İstanbul'da taksi şoförü ile vatandaş arasında kavga: "Seni arabaya bindireyim mi oğlum?" İstanbul'da taksi şoförü ile vatandaş arasında kavga: "Seni arabaya bindireyim mi oğlum?"

32 ilde terör örgütüne eş zamanlı operasyon! Çok sayıda tutuklama Terör örgütüne 32 ilde eş zamanlı operasyon! Çok sayıda tutuklama var

İZMİR'DE TERÖR OPERASYONU: ​​10 GÖZALTI

İzmir'de silahlı terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik düzenlenen operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal ağlarda PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapan 4 şüpheli ile anma etkinliği düzenledikleri 6 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Terör örgütünün önem verdiği örgüt mensupları adına. Teknik ve fiziki takibin ardından bu sabah belirtilen adreslere düzenlenen operasyonda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yargılamasının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: HABER GLOBAL