Kan donduran vahşet, önceki gün saat 12.00 sularında Seyhan ilçesinde bulunan Söğütlü Mahallesi’nde meydana geldi. iki çocukları bulunan, altı sene önce boşanan Fadime K. ile Muhammet G. ayrılmadan aynı evin içinde yaşamaya devam etti. Sürekli Muhammet G. tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete mağruz kalan Fadime K., 27 Ekim tarihinde polis merkezine gitti ve uzaklaştırma kararı aldırdı.

Bugün Muhammet G., tarım işçisi olan ve tarlada çalışan Fadime K.'nin kendisini aldattığını öne sürdü ve tartışmaya başladı. Oğlu E.G.’yi (17) alışveriş için markete gönderip uzaklaştıran Muhammet G., edinilen bilgilere göre, yanıcı madde ile evi ateşe verdi. Alevler çok kısa zamanda tüm evi sararken, Muhammet G. eski eşi Fadime K.’yi eve kilitleyip, aracıyla kaçtı.

Askeri araç polis aracına çarptı! Şehit ve yaralılar var Askeri araç polis aracına çarptı! Şehit ve yaralılar var

SIĞINDIĞI BANYODA AĞIR YARALI BULUNDU

Komşularının ihbarı üzerine eve sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hemen gelerek yangına müdahale etti. Neyse ki yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Çok geçmeden eve giren ekipler, Fadime K.'yi banyoda ağır yaralı halde buldu.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Fadime K., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yanık Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınan Fadime K., entübe edildi.

YAKALANDI

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, zanlı eski koca Muhammet G.’nin Sarıçam ilçesine kaçtığını tespit ederek harekete geçti. Güzergahtaki kamera kayıtlarını izleyen polis, zanlıyı aracında yakalayarak gözaltına aldı.

Kollarında yanık izleri bulunan ve hastaneye götürülen Muhammet G., ilk verdiği ifadesinde, evi eski eşinin yaktığını iddia etti.

‘Tehdit’, ‘kasten yaralama’, ‘hırsızlık’ suçlarından altı farklı kaydının bulunduğu öğrenilen Muhammet G. ile eski eşi Fadime K.’nin hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi. (mynet)

Editör: Haber Merkezi