Afra Saraçoğlu, 'Yalı Çapkını' İddialarına Son Noktayı Koydu

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, 'Yalı Çapkını' dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir ile yazın samimi bir şekilde görüntülenmesinin ardından özel hayatıyla ilgili ilk kez konuşarak aşk iddialarına son noktayı koydu.

Cenk Eren, Yüz Gerdirme Operasyonunun Ardından Şimdi de Göz Ameliyatı Geçirecek Cenk Eren, Yüz Gerdirme Operasyonunun Ardından Şimdi de Göz Ameliyatı Geçirecek

Saraçoğlu, dün akşam kendi doğum günü partisinde basının karşısına geçerek, uzun süredir devam eden aşk iddialarına açıklık getirdi. Parti öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" dedi.

'Ayrılık sebebi ne?' sorusundan rahatsız olan Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" ifadesini kullanarak özel hayatının detaylarına girmek istemediğini belirtti.

Afra Saraçoğlu'nun bu net açıklamalarıyla, 'Yalı Çapkını' dizisiyle ilgili dizi setindeki samimiyetin ötesinde özel bir ilişkilerinin olmadığına dair iddialara son verdiği vurgulanmış oldu.(halk)

Editör: Haber Merkezi