Cumhur İttifakı'nın ortakları AKP ve MHP arasındaki anlaşmazlık, Tokat'ta seçim yarışını daha da kızıştırdı. İki parti de kendi adayıyla seçimlere katıldı ve rekabet tırmandı.

AKP, MHP'nin Tokat'tan dışarıdan aday gösterdiği Mehmet Kemal Yazıcıoğlu için popüler dizi "İnci Taneleri"nin şarkısı "Dilber" ile klip hazırladı. Şarkının sözlerini değiştirerek, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na seslenen AKP, "Mehmet evin barkın yok mu senin?" şeklinde bir vurgu yaptı.

MHP ise AKP'nin vaatlerini eleştirerek karşılık veriyor. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, AKP'nin her seçimde kentsel dönüşüm vaatlerinde bulunup hiçbir şey yapmadığını savundu.

Seçime bir hafta kala, iki parti arasındaki rekabet giderek sertleşiyor. SÖZCÜ yazarı İsmail Saymaz da bu çekişmeyi sosyal medyada paylaşarak gündeme taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Türkiye'nin tanıdığı "Süper Vali" Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu olarak biliniyor. Eğitimini Bilkent Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra iş dünyasında faaliyet göstermeye başladı. MHP tarafından Tokat Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 2024 yerel seçimlerinde yarışıyor.

Kaynak: sözcü