Halen aday belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti, seçim kampanyası konusunda da oldukça yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu çalışmaların en önemlisi emeklilere özel indirim kartı... Teslim edilecek kartın amacı emeklilere ulaşım, sağlık ve yemek giderlerinde özel indirim sunmak.

EMEKLİLERE ÖZEL KART

Partinin seçim kampanyası için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Artan enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı çeken emeklilere yönelik özel bir proje üzerinde çalışan parti çalışanları, kentlerde yaşayanlara indirim kartı dağıtmayı planlıyor.

Bu kartın detaylarını anlatan CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, şunları söyledi: "Şehirlere teslim edilebilecek özel kartlar ile emeklilere ulaşım, market alışverişi, özel hastane faturaları vb. konularda indirim yapılabiliyor mu? Böyle bir sistem uygulanabilir mi? ?kurulmuş? Bu soruların yanıtları aranıyor dedi.

SOKAK HAYVANLARI SORUNU

Son zamanlarda toplumsal bir sorun haline gelen ve birçok insanın ölümüne neden olan sokak hayvanları ile ilgili ciddi bir çalışma yapılıyor.

Hem bakanlıklar hem de AK Parti uzun süredir dünyadaki ve Avrupa'daki sokak hayvanı örneklerini inceliyor. Sokak hayvanları sorununa çözüm olabilecek hangi projeler var ve bunlar nasıl hayata geçirilebilir? Bu detaylar AK Parti'nin seçim kampanyasında yer alabilecek konular arasında yer alıyor.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARININ TAKVİMİ

Akbank'tan 'hesaplardan izinsiz para çekildiği' iddialarına yanıt: İddialar asılsız Akbank'tan 'hesaplardan izinsiz para çekildiği' iddialarına yanıt: İddialar asılsız

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerinin 1 Şubat'tan itibaren başlaması bekleniyor. Hem parti teşkilatı hem de başkanlık şu anda etkinlik takvimi üzerinde çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplam 50 ili ziyaret etmesi bekleniyor.

Kaynak: son dakika