Sezona bomba gibi giriş yapan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında iddialı bir konumda. Sarı-lacivertliler, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor ve MKE Ankaragücü'ne karşı aldığı galibiyetlerle ligde zirveye oturdu...

Avrupa arenası olan UEFA Konferans Ligi'nde de başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, gruplara kalma başarısı gösterdi. F.Bahçe, H Grubu'nda Ludogorets, Spartak Trnava ve Nordsjaelland ile eşleşti.

TRANSFER GELİRLERİNDE REKOR KIRILIYOR

Fenerbahçe, transfer döneminde önemli oyuncularını satarak kasasına ciddi bir gelir koydu. Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha ve Willian Arao'nun satışından elde edilen gelir tam 55.45 milyon Euro (1.6 milyar TL) oldu. Yönetim, bu gelirle takviyeler için harekete geçti.

Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu

TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL KARTAL'DAN TRANSFER RAPORU

Sarı-lacivertli ekibin başında bulunan İsmail Kartal, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takıma katılacak yıldızlar kadar gönderilecek oyuncular da Kartal'ın raporunda büyük bir öneme sahip.

TRANSFER ÇALIMLARI DEVAM EDİYOR

Bu sezon Süper Lig'deki devler transferde adeta birbirlerine gol atıyorlar. Beşiktaş'ın gözüne kestirdiği Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray, Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe kapmış. Galatasaray'la maaş konusunda el sıkışan Sebastian Szymanski, son anda Fenerbahçe'nin ekibinde buldu kendini. Ancak Cimbom, Fenerbahçe'ye, uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Wilfried Zaha transferiyle karşılık vermişti

GALATASARAY'IN GÖZDESİ FENERBAHÇE'NİN RADARINDA

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Wilfred Ndidi için devreye girdi. 6 numara bölgesinde oynayan Nijeryalı yıldız, Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor. Ndidi, İngiltere'nin Leicester City takımında forma giyiyor. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon 7 maçta 2 gol atıp, 1 asist yaptı ve Leicester'da orta sahada en çok süre alan isimlerden biri oldu.

NDİDİ TRANSFERİ İÇİN SICAK GELİŞMELER

İngiliz ekipleri arasında yer alan Leicester City, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Ndidi'den bonservis geliri elde etmyi planlıyor. Bu bağlamda Ndidi'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor(karar)

Editör: Haber Merkezi