Ankara'nın İlk Minimal Evler Fuarı Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde başladı. Zirve Fuarcılık Şirketi tarafından düzenlenen etkinlikte, prefabrik evler, tiny house, kapsül evler, ahşap evler, bungalovlar ve bahçe mobilyaları sergileniyor. Fuar, 26 Kasım'a kadar devam edecek.

Fuarın katılımcıları, bütçelerine uygun farklı mimari seçeneklere sahip minimal yaşam alanlarını yakından inceleme fırsatı buluyor. Ziyaretçilere, modern tasarımların yanı sıra çevre dostu ve sürdürülebilir konut alternatifleri sunuluyor.

Zirve Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Çayır, yaptığı açıklamada, pandemi ve deprem etkileriyle birlikte insanların normal hayata dönerken prefabrik evleri tercih etme eğiliminde olduğunu belirtti. Türkiye genelindeki 62 firmanın bir araya getirilerek fuarda sergilenmesinin, bu talebi karşılamak amacıyla yapıldığını ifade etti.

Fuarda her bütçeye uygun ev seçeneklerinin sergilendiğini vurgulayan Çayır, özellikle kapsül ev tasarımlarına ilginin yüksek olduğunu söyledi. Tamamen otomatik ve isteğe göre dizayn edilebilen kapsül evlerin fiyatının 85 bin ile 100 bin Türk Lirası arasında değişebildiğini belirtti.

2023'ün En Popüler Bebek İsimleri Belli Oldu: İşte En Çok Tercih Edilen Kız ve Erkek İsimleri 2023'ün En Popüler Bebek İsimleri Belli Oldu: İşte En Çok Tercih Edilen Kız ve Erkek İsimleri

Fuar, sektörde öncü firmaların tanıtım stantlarını içeren geniş bir katılımcı yelpazesiyle ziyaretçilere ev tasarımı, dekorasyon ve yaşam alanlarında yenilikçi fikirler sunuyor. Minimal Evler Fuarı, Ankara'da konut sektörüne dair farkındalık oluşturarak, modern yaşam tarzını benimseyenleri bir araya getiriyor(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi