Ankara'nın Polatlı ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, çarpışan otomobillerden biri bariyerlere saplandı ve acı bir tablo yaşandı.

"Burç Spekülatörü Nuray Sayarı: 'Murat Kurum Kazanacak' Tahminimde Doğum Saati Yanlış Verilmişti "Burç Spekülatörü Nuray Sayarı: 'Murat Kurum Kazanacak' Tahminimde Doğum Saati Yanlış Verilmişti

DHA'nın haberine göre, Karahamzalı Mahallesi'nde gerçekleşen kaza, Abdullah Can A. yönetimindeki 16 TB 664 plakalı otomobil ile Şahin Çelik yönetimindeki 06 PUE 51 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi.

Şiddetli çarpışma sonucunda savrulan araçlardan biri bariyerlere saplanırken, olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan aileyi araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Ne yazık ki, yapılan kontroller sonucunda Şahin Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Elif Çelik ile kızı ise kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Elif Çelik de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Çiftin kaza sonucu yaralanan ve tedavisi devam eden kızlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Can A.'nın ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü.

Kaynak: BirGün