Çorum'da fabrika işçileri azottan zehirlendi: 1'i ağır 6 işçi hastanede Çorum'da fabrika işçileri azottan zehirlendi: 1'i ağır 6 işçi hastanede

Eşi Meltem Taş ile gece Beşiktaş Köyiçi'ndeki bir barda eğlenen şarkıcı Atilla Taş, aşırı dozda alkol aldığı ve çevredekileri rahatsız ettiği gerekçesiyle dışarı çıkarıldı.

Taş'ın operatörlerle tartışması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine koştu. Olaya karışan polis memurlarıyla fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve hakaretlerde bulunan Atilla ve Meltem Taş tutuklandı.

Atilla ve Meltem Taş, emniyetteki işlemlerinin ardından "polise direnme", "saldırı" ve "hakaret" suçlarından adliyeye sevk edildi. Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Atilla Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla serbest bırakıldığını duyurdu.

Taş, fotoğrafı X hesabından paylaşarak şunları söyledi: “Siz ne işe yaramaz bir grupsunuz. "Kim neden atletik bir eşek ve sadakatsiz köfte göndersin ki?" dedi.



Taş'ın yazısı şöyle:

“Bir video çekip her şeyi anlatacağım merak etmeyin. Film gibi olaylar, yatarı bile olmayan bir mevzudan yatırdılar yine. Ben kedinin kuyruğuna bassam yine yatardım. Bir de ardını önünü kestikleri videoları servis etmişler. Peki susacak mıyım, tabii ki hayır! Sivil polis beni neden takip eder, onu anlamış değilim sadece!”

Kaynak: karar