İstanbul Avcılar'da yabancı tebaalı bir bayanla otel odasında buluşan hekim, 100 TL az verdiği için bayanla tartıştı. Hekim, kadının otele çağırdığı sevgilisi tarafından silahla öldürüldü. Vaka yankı uyandırırken hekimin otele giriş yaparken değişik bir ad verdiği bilindi.

Kozağaçlı ve Timtik Kararına Mersin'den Tepki: "Bu Karar Hükümsüzdür" Kozağaçlı ve Timtik Kararına Mersin'den Tepki: "Bu Karar Hükümsüzdür"

KADININ SEVGİLİSİ ÖLDÜRMÜŞ

Evvelki gün akşam saatlerinde Üniversite Mahallesi'nde bulunan bir otelde Hekim İbrahim Karahan öldürüldü. Hadiseyle alakalı değişik ayrıntılarda ortaya çıktı. İddiaya göre Op. Dr. İbrahim Karahan bin 500 liraya anlaşma sağladığı yabancı tebaalı bayanı otele çağırdı. Kadın D.B. odaya geldiğinde Karahan fiyatı 100 lira eksik ödediği içinde aralarında münazara çıktı. Bunun üzerine D.B. otele kendisini getiren ve dışarıda bekleyen A.A.K.'ye ileti attı. Bunun üzerine A.A.K. odaya çıkıp Karahan ile tartıştı. Araya otel personeli de girmeye çalıştı. Buna karşın A.A.K. arkası arda silahını ateşleyip doktoru ağır yaraladı. Çağrılan ambulans ile sağlık kurumuna kaldırılan doktor Karahan yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

ARACIN KİRALIK OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Hadise sonrası geldikleri vasıtayla kaçan A.A.K. ve D.B.'nin vasıtasının plakasını tespit eden polis kiralık olduğu bilgilerine erişti. Taşıtın konum takip sistemi üzerinden yerini Ataköy'de tespit eden polis kişileri nezaretine aldı. A.A.K. emniyetteki ifadesinde belden alta ateş etmek istediğini kurşunların yukarıya geldiğini söyleyerek kendisini korunmaya çalıştı.

FARKLI BİR İSİM KULLANARAK KAYIT AÇTIRMIŞ

Kuşkulu kadın ve adam emniyet harekâtları ardından çıkarıldığı duruşmaca hapsedildi. Öte yandan hekim Karahan'ın ise otele girerken değişik bir adla kayıt açtırdığı bilgisine erişildi.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi