Avcılar'da Şaşırtıcı Kaza: Kontrolden Çıkan Otomobil Migros'a Dalıp Camı Kırdı

Avcılar'da bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrol kaybı yaşayarak Migros markete çarptı. Şans eseri yaralanma olmazken, araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Olay, Üniversite Mahallesi Firuzköy Bulvarı üzerinde gerçekleşti. 34 HLJ 713 plakalı otomobil sürücüsü T.K.'nin idaresindeki araç, seyir halindeyken marketin önündeki park alanına yönlendirildi. Kontrolden çıkan araç, Migros'un camına çarparak içeri girdi. Neyse ki, kazada yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve emniyet güçleri konuyla ilgili çalışma yaptı. Araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaza şahitlerinden bir kurye, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Durakta oturuyorduk. Arkadaş buradan girdi ve birden ses geldi. Araba direkt cama girdi. Yaralı yoktu. Sağa sola çarpmadan direkt buraya girdi. Kazadan sonra hemen yaralı var mı diye baktık. Polisi aradık. Sonra da araç çekildi."

Siirt’te Sağanak Yağış: Cadde ve Sokaklar Göle Döndü Siirt’te Sağanak Yağış: Cadde ve Sokaklar Göle Döndü

Bu beklenmedik kaza, Avcılar sakinlerini şaşırtırken, güvenlik önlemlerinin ve trafik kurallarının önemini bir kez daha hatırlatıyor.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi